+31332856308 info@bureauveldwerk.nl

Tarieven

Bureau Veldwerk gelooft in advies op maat, het is duidelijk wat ieder onderdeel kost en je kunt zelf bepalen welke diensten of combinaties je wilt afnemen. De prijs spreken we van te voren af, dus geen onverwachte rekeningen aan het eind van het jaar.

Iedere offerte is maatwerk, dus een vast tariefoverzicht is niet haalbaar, wel werk ik met een gedifferentieerd uurtarief tussen de € 45,00 en € 80,00 exclusief 21% BTW, voor bijvoorbeeld het invoeren van gegevens wordt een ander tarief gehanteerd dan voor het opstellen van je jaarrekening. Kijk voor de standaard tarieven voor een aangifte inkomstenbelasting (zonder winstaangifte) in het menu onder particulieren.

Voor vragen tussendoor kun je me altijd bellen, mijn regel is; wanneer ik het antwoord min of meer pasklaar heb liggen breng ik geen kosten in rekening, wanneer het vraagstuk complexer is en ik zoekwerk moet verrichten factureer ik de gebruikte tijd door, dit laatste uiteraard niet wanneer je een compleet administratiepakket bij me hebt afgesloten.

Betalingen liever spreiden? Je kunt ook kiezen voor een vast maandbedrag. Mail of bel gerust voor nadere uitleg.