+31332856308 info@bureauveldwerk.nl

Soms nét een beetje extra

Over het algemeen kun je je particuliere administratie natuurlijk prima zelf beheren en is ook de aangifte inkomstenbelasting met wat aandacht wel te doen.

Toch blijkt bij de aangifte inkomstenbelasting dat veel mensen aftrekposten over het hoofd zien, ook bij het aanvragen van toeslagen blijkt de praktijk soms weerbarstig. Dan kan het heerlijk zijn dit door een deskundige derde te laten verzorgen, Bureau Veldwerk doet het graag. Voor het vaste bedrag van € 90,00 (€ 120,00 inclusief fiscale partner) is de aangifte inkomstenbelasting geregeld en wordt desgewenst ook uitstel aangevraagd. Bij complexere aangiftes (erfenis, overlijden, scheiding e.d.) kan dit bedrag hoger uitvallen, daarvan wordt dan vooraf melding gemaakt).

Het aanvragen van huur- zorg- en kinderopvangtoeslag kost € 45,00 per aanvraag als de aangifte inkomstenbelasting door Bureau Veldwerk is gedaan, in andere gevallen is dat € 65,00.

Het kan ook even tegenzitten, je bouwt schulden op, raakt het overzicht kwijt waardoor je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet, graag help ik je met het zoeken naar een oplossing en het weer grip krijgen op je financiële huishouding.

Bel of mail gerust voor nadere toelichting of een afspraak.