+31332856308 info@bureauveldwerk.nl

Zoveel mensen, zoveel wensen

Deze uitspraak geldt zeker voor ondernemers en het voeren van hun administratie. Wat ik in mijn praktijk vaak terughoor is dat ondernemers zich niet comfortabel voelen bij de manier waarop hun administratie is ingericht en/of de mate waarin ze zelf voeling hebben met hun administratie.

Bureau Veldwerk is van mening dat zelfs wanneer je je administratie helemaal uitbesteed, het onontbeerlijk is van bepaalde details op de hoogte te zijn (te worden gehouden) omdat je daarmee een vinger aan de pols van je bedrijf houdt en tijdig kunt inspelen op ontwikkelingen.

In overleg bepaal ik graag welk gedeelte van je administratie je zelf wilt doen en wat je wilt uitbesteden.

Maar het stopt niet bij boekhouden alleen, ik ben ook graag een gesprekspartner en indien gewenst aanjager bij allerlei processen binnen je onderneming en er hangt echt geen prijskaartje aan elk telefoontje.

Bij hele kleine (ZZP) administraties hoeft het geen probleem te zijn om alles in een Excelbestand bij te houden (op verzoek mail ik je graag een opzetje), bij grotere administraties heeft een boekhoudprogramma de voorkeur.
Bureau Veldwerk kan met de meeste boekhoudprogramma’s prima overweg zodat het meestal niet nodig is om af te stappen van wat je gewend bent, “huisprogramma” is E-boekhouden. Een zeer gebruikersvriendelijk programma dat zich er ook goed voor leent om samen te werken in een administratie zodat er te allen tijde goed overzicht is en de belastingaangifte goed gefundeerd kan plaatsvinden. Wanneer je de administratie helemaal zelf wilt bijhouden en een voorkeur hebt voor geautomatiseerde processen kan ik Jortt van harte aanbevelen. 

Voor de startende ondernemer/ZZP’er is er een checklist voor zowel de praktische regeldingen als het opzetten van je administratie, ook deze mail ik je op verzoek graag geheel vrijblijvend toe.