+31332856308 info@bureauveldwerk.nl

Over Bureau Veldwerk 

Mijn naam is  Mirjam Vredeveld, na het afronden van mijn middelbare schoolopleiding (VWO) ben ik werkzaam geweest in diverse administratieve functies, waarvan ruim 7 jaar in het verzekeringswezen als assurantie adviseur.

Tijdens een korte onderbreking van mijn loopbaan om voor mijn kinderen te zorgen ben ik in 2009 Bureau Veldwerk gestart.

Professioneel werken betekent voor mij  constante bijscholing door middel van het bijwonen van gerichte workshops en het lezen van relevante vakliteratuur en uiteraard beschik ik over een aansprakelijkheidsverzekering, mijn algemene voorwaarden kun je via deze link downloaden, je vindt er ook mijn privacyverklaring.

Bureau Veldwerk probeert zoveel mogelijk digitaal te werken en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van (zoveel mogelijk) geautomatiseerd boekhouden.

Ik ontmoet je graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Omdat ik kantoor aan huis heb, is zonder afspraak langskomen geen optie, dus bel me even voor je komt. Kennismakingsgesprekken voer ik op locatie, dat kan jouw bedrijfsruimte zijn, maar ik maak ook graag gebruik van Het Lokaal in de Nieuwe Stad bij de haven en sta open voor andere goede suggesties, liefst met goede koffie 😉